top of page

Πρεβέντης Κων/νος

Δημοτικός σύμβουλος

~ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ~


Αγαπητές συμπολίτισσες και Αγαπητοί συμπολίτες,


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες


Φίλες και Φίλοι


Θεωρώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας και υπόθεση προσφοράς, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ", με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, έχοντας ως στόχο αλλά και σκοπό να στηρίξω με πάθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα του τόπου μας.


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ


Έχοντας ως αφετηρία αυτό που με σκωπτική σοφία μου είπε ένας σεβάσμιος συμπολίτης μας "Κώστα ήρθε η ώρα σου , πρέπει αυτή τη φορά να συμβάλεις άμεσα στην πρόοδο και στην ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου , επέλεξα να συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία μου , σ' ένα πολύ δυναμικό, συναινετικό και με πολλή αγάπη για τον τόπο ψηφοδέλτιο.


Σ' ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο χωράνε όλοι και θέλουμε να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από πολιτικές καταβολές και ενωμένοι να προχωρήσουμε, για ν' απαλλαγεί αυτός ο τόπος από την διοίκηση της ανικανότητας και της αποτυχίας ακόμη και στα επουσιώδη.


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες


Πήρα την απόφαση να παλέψω συλλογικά για την αναγέννηση της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, μεσ' από τα μεγάλα έργα που θα εμπεριέχονται στους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού μας ,φέρνοντας στο νου μου τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη " ....μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο. "


Η γενικότερη καθημερινή σας ανταπόκριση, προτροπή και ενθάρρυνση, μου έδωσε τη δύναμη να πω ΝΑΙ , στην προσπάθεια ν' αλλάξουμε την πόλη μας , τον δήμο μας .Να κάνουμε την υπέρβαση και ν' αποδείξουμε στην πράξη, πως μπορούμε να συνυπάρχουμε δημιουργικά, υποψήφιοι με διαφορετικές διαδρομές που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές, λέγοντας πως καμιά διαφορετική " κομματική " ταυτότητα δεν είναι ικανή να δημιουργήσει άγονο κλίμα στην πρόοδο και ευημερία αυτού του τόπου. Το μέλλον είναι εδώ, είναι μπροστά μας και μας ανήκει.


Φίλες και Φίλοι


Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως η παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" , είναι μια πολυσυλλεκτική παράταξη, υψηλής υπεραξίας , με αποφασιστικότητα και πυγμή, μια παράταξη μακράς πνοής που θα έχει ως καύσιμη ύλη τις ακαταπόνητες προσπάθειες όλων των υποψηφίων για το κοινό καλό. Είναι μια παράταξη που συνδυάζει την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, με την ορμή και φρέσκια ματιά των νεοτέρων.


Συμπολίτισσες και Συμπολίτες


Η Καλαμπακα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, ο τόπος που αγάπησα ,ο τόπος που δραστηριοποιήθηκα , ο δήμος Μετεώρων μια περιοχή με μεγάλη δυναμική και προοπτικές. Όλοι γνωρίζετε την πορεία μου , επαγγελματική και προσωπική, την εμπλοκή μου με τα κοινά και μπορείτε να με κρίνετε χωρίς καμία "συνδρομή ". Όλη μου τη ζωή έμαθα να πορεύομαι τον δρόμο της ειλικρίνειας και του αγώνα, της σύνεσης και του δικαίου. Τον αγώνα αυτόν θα δώσω και τώρα με απόλυτο σεβασμό σε όλους και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον δήμο της καρδιάς μου και την ανάγκη να μπει στον δρόμο που του αξίζει.


Επιθυμία μου και στόχος μου η πρόοδος του τόπου μας, όλα τα χωριά του δήμου, με αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια, να πάψουν να είναι κομπάρσοι και να γίνουν πρωταγωνιστές.


Στην προσπάθεια αυτή, σας καλώ να συμπορευτούμε .Ο Δήμος Μετεώρων μας χρειάζεται όλους για να ανατρέψουμε την παρακμή και την στασιμότητα.


Όλοι μαζί για μια μεγαλειώδη και ιστορική νίκη στις 8 του Οκτώβρη.


Με σεβασμό και εκτίμηση


Κων/νος Πρεβέντης

Εκπ/κος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Εκπ/κός στο επάγγελμα, γεννήθηκα στις 07-10-1954 στην Καλ/κα .Είμαι έγγαμος με την Φωτεινή Φαραζούμη ,επίσης εκπ/κό κι έχω δύο γιους .


ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ


Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών

Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας, σε Αμερικανικό Κολλέγιο στον Καναδά


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Ιδρυτής ελληνικού σχολείου στο Prince George του Καναδά

Υποδ/ντης σε ελληνικά σχολεία του Μόντρεαλ του Καναδά

Εκπ/κος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής

Δ/ντης στο 2ο Δημ Σχολείο Καλ/κας την δεκαετία 2006-2015,οπότε και συνταξιοδοτήθηκα. Συμμετοχη σε κορυφαία ευρωπαϊκά εκπ/κα προγράμματα, με επισκέψεις σε πολυάριθμες ευρωπαϊκές χώρες.


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Μέλος συντονιστικής επιτροπής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλ/κας

Γραμματέας Επαρχιακού Γραφείου ΠΑΣΟΚ Καλ/κας

Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

Μέλος του συλλόγου εκπ/κών Νότιας Αφρικής

Μέλος στον Σύλλογο δασκάλων & Ν/γών Καλ/κας


ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


Πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Πρόεδρος σε επιτροπές

Συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς

Αρθρογραφία σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επί 35 έτη.

Πρεβέντης Κων/νος
bottom of page