top of page

Λευτέρη Αυτές θα είναι οι ερωτήσεις σε γενικές γραμμές Όμως αν θέλεις κάτι άλλο θα ενσωματωθεί …….

Καλημέρες , και τα λοιπά…

Απέμειναν μήνες πλέον από τις εκλογές , πως θα αξιοποιήσετε τους μήνες που απόμειναν…


Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε ενάμισι χρόνο τώρα. Να επισκεπτόμαστε τα χωριά του Δήμου μας, να καθόμαστε και να συζητάμε με τους κατοίκους αυτών, να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα, έστω και αν δεν έχουμε την «εξουσία» της Δημοτικής Αρχής. Παραμένουμε προσηλωμένοι σε ένα και μόνο στόχο, να αλλάξουμε το Δήμο μας, να δώσουμε αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο μας, να δώσουμε σιγουριά στους ανθρώπους που σε πείσμα των καιρών μένουν στα χωριά τους και ελπίδα στους νέους μας ότι μπορούν να μείνουν και να επενδύσουν εδώ. Θα δουλέψουμε και τους επόμενους μήνες για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του συνόλου των συνδημοτών μας και κυριολεκτώ. Του συνόλου. Θέλουμε να είμαστε μια Δημοτική Αρχή με ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε σε δομικές αλλαγές και να προχωρήσομε με αισιοδοξία στο μέλλον.


Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος είναι ικανοποιημένοι για τα έργα πραγματοποιούνται , αλλά και έργα που είναι ενταγμένα , προγραμματισμένα για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της Θητείας…


Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος από το… τίποτα. Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος, ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι σύμβουλοί του που είναι ικανοποιημένοι από το… τίποτα. Γιατί πέρασαν 3 χρόνια χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα στο Δήμο μας. Μηδέν. Δυστυχώς. Είναι κρίμα να το λένε αυτό το πράγμα αφού… δεν το πιστεύουν.


Υπάρχει θέμα Δημοτικής Αρχής και Υπηρεσιών του Δήμου, εκλαμβάνοντας ότι πριν λίγες ημέρες είδαμε μια επιστολή του πρώην Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποψηφίου Δημάρχου κου Τόλη για την οδό Τρικάλων……. και τον Δήμαρχο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του και το παράπονό του ότι ο νυν εργαζόμενος δημιουργούσε καθυστερήσεις και έβαζε εμπόδια στο έργο του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι ήταν πίσω του. Πιστεύετε ότι αυτές οι αναφορές αφορούσαν και εσάς …..


Πρώτον δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο κ. Τόλης είναι υποψήφιος δήμαρχος. 11 μήνες πριν τις εκλογές δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να αυτοχαρακτηρίζεται «υποψήφιος δήμαρχος» από τη στιγμή που δεν έχει… Συνδυασμό και καμία επίσημη δήλωση στήριξής του. Αυτά είναι παραμύθια που θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν στην Καλαμπάκα και ευθύνη έχετε και εσείς οι δημοσιογράφοι, καθώς δεν μπορεί να δέχεστε αβίαστα όποιον αυτοχαρακτηρισμό δίνει ο καθένας στον εαυτό του.

Τώρα, επί της ουσίας της ερώτησής σας είναι μείζον θέμα που αφορά τον Δήμο μας και τη λειτουργία του. Οφείλει ο κ. Τόλης ως πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών να βγει και να πει τα πράγματα με ονόματα και διευθύνσεις και όχι με κουτσομπολιά και υπονοούμενα. Και οφείλει να βγει άμεσα και ο κ. Αλέκος και να απαντήσει στις κατηγορίες. Αυτοί ασκούν διοίκηση 3 χρόνια τώρα, δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν χωρίς ντροπή και να περιορίζονται σε δημόσια καβγαδάκια. Απαιτούμε εμείς και οι πολίτες να μάθουμε την αλήθεια. Τέρμα τα ψέματα και τα κουτσομπολιά.

Συμβαίνει κε Αβραμόπουλε ότι όντως συμβαίνει κάτι με την Τρικάλων και τα Open Mall που θα δημιουργήσει προβλήματα με αποτέλεσα να υπάρχει κίνδυνος καθυστέρησης ή και ακύρωσης αυτών των έργων …..

Κατά την διακυβέρνηση του Δήμου από τον κο Αλέκο , πολλές φορές η παράταξή σας τον κατηγόρησε για αδιαφάνεια αλλά και κακοδιαχείρηση , πως το τεκμηριώνετε αυτό.

Κατηγορείτε για αδιαφάνεια στους διαγωνισμούς , που το στηρίζετε…..

Παίρνεται απαντήσεις στα αιτήματα από την Δημοτική Αρχή ή τις Υπηρεσίες που κάνετε κατά καιρούς …..

Συμφωνείτε με τα έργα που ενέταξε η νυν Δημοτική Αρχή στα προγράμματα ( Αντώνης Τρίτσης κ.λ.π.) …..

Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες μια στροφή σε ότι αφορά την συνεργασία του Δήμου με Κυβερνητικούς ( βλέπε Κώστα Σκρέκα ) ….είναι ένα σωστό βήμα , υπάρχει χρόνος για ¨ εκμετάλλευση ¨ αυτών των παραγόντων …

Δεν πρόκειται για εκμετάλλευση, αλλά για επιβεβλημένη θεσμική συνεργασία. Οφείλει ο Δήμος να συνεργάζεται με την εκάστοτε Κυβέρνηση, να διεκδικεί και να κερδίζει για τον Δήμο μας. Σε αυτό είμαστε αρωγοί και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και όπου μας ζητηθεί.

Θέματα όπως αυτό της Αδόμητης Ζώνης ανοίγεται σε μια περίοδο ¨ύποπτη¨ που θέλουν κάποιοι να καρπωθούν από αυτό προεκλογικά , όπως το θέμα της Ιερότητας πριν από τέσσερα χρόνια ….τι απαντάτε….

Τελικά κατά την άποψή σας ο Δήμος πορεύεται με σχέδιο και πρόγραμμα η όχι …..

Τι μπορούσατε να κάνετε παραπάνω αν είχατε την διακυβέρνηση του Δήμου , που δεν το έκανε η νυν Δημοτική Αρχή ….

Πάμε τώρα στο Πολιτικό Κομμάτι …και ξεκινώ με αυτό που είπε ο Δήμαρχος ….έχουμε πριν από τις Τοπικές εκλογές τις Βουλευτικές …Αν δεν έλθουν τα πράγματα όπως θέλετε , θα ξεφουσκώσετε ….

Εμείς δεν έχουμε στεγανά. όπως έχω πει πολλές φορές ερχόμαστε να ενώσουμε τους πάντες, χωρίς χρώματα, χωρίς κόμματα, χωρίς σημαίες. Ολοι ανήκουμε κάπου, ολοι κάπου ψηφίζουμε και πιστεύουμε, όμως τον Οκτώβριο του 2023 καλούμαστε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για την Καλαμπάκα, για τα χωριά μας, για τον Δήμο Μετεώρων. θα καταθέσουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είμαι βέβαιος πως θα στηριχτεί από χιλιάδες Καλαμπακιώτες που θα μας δώσουν ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. είμαι σίγουρος γι' αυτό, το βλέπω στις επαφές μου, μας το δείχνει ο κόσμος

Είπε ακόμα ότι ο ίδια δεν διαθέτει ΚΔΑΠ , ΔΕΗ , ΔΙΟΔΙΑ κ.λ.π. , τι εννοούσε κατα την άποψη σου…..

Ρωτήστε τον να σας πει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Είναι προφανές ότι έχει χάσει το μέτρο, αλλά οφείλει να αντιληφθεί ότι είναι δήμαρχος και όχι η… Κατίνα της γειτονιάς που διακινεί κουτσομπολιά. Ελπίζω ειλικρινά να το αντιληφθεί και να κάνουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα με θέσεις και προτάσεις.

Θεωρείτε ότι καθώς βαίνουμε στην Προεκλογική περίοδο , θα υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα ¨κάτω από την μέση¨ ) …. Πώς θα αντιδράσετε εσείς …..

Δεν μας αφορούν τα χτυπήματα. Ο καθένας πορεύεται όπως ξέρει και μπορεί και ανάλογα με τις αρχές και τις αξίες του. Προσωπικά απευθύνομαι μόνο στους δημότες μας και σε κανέναν άλλο. Αυτούς θέλω να πείσω με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας. Τα κουτσομπολιά και τα χτυπήματα τα αφήνουμε για τους αδυνάμους.

Έχετε μιλήσει με τους Συμβούλους σας και αν θα είναι δίπλας σας στην επερχόμενη μάχη ….θα είναι όλοι υποψήφιοι …..

Πάμε στα κόμματα….. οι περισσότεροι λένε ότι είναι ακομμάτιστοι…. Π΄σ το ακούς ….. Εσύ επιθυμείς στήριξη …

Ο κος Αλέκος είπε ότι θα υπάρχει Δεύτερη Κυριακή , όπου εσύ και αυτός θα είστε Αντίπαλοι ….τι απαντάτε….

Εγώ απαντώ με βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή. Αυτό είναι το κλίμα που ήδη εισπράττουμε. Θα λάβουμε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή και θα έρθουμε ως μια νέα, ενωτική, Δημοτική Αρχή, να τα αλλάξουμε όλα.

Που βρίσκεται αυτήν την ώρα η κατάρτιση του ψηφοδελτίου ….. και αν θα συνεχίσετε να ανακοινώνετε ονόματα ……

Πάμε λίγο σε αυτούς που ενδεχομένως θα έχετε αντιπάλους στις ερχόμενες εκλογές …..θα ζητήσω σχολιασμό έναν – έναν ……

Με το νέο έτος θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που κινείστε για τις εκλογές ή θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο……

Θα υπάρχουν δραστηριότητες του συνδυασμού σας το ερχόμενο διάστημα …..

Ερωτήσεις Ακροατών , ότι άλλο θέλεις ή ότι άλλο προκύψει ….

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Μήνυμα του εκλεγμένου δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου για την επέτειο της 28ης...

Μήνυμα του εκλεγμένου δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, η επέτειος του «ΟΧΙ», επαναφέρει στη μνήμη μας τον ηρωισ

Comments


bottom of page